Wilt u informatie over de behandelingen of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail: 

Natuurlijk-Reflex
Ingrid Nimberg

Sisselaarpad 14
3815 XN Amersfoort

Tel: 06-50467597 (tussen 14:00 en 19:00 uur)

E-mail: info@natuurlijk-reflex.nl

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag van 14:00 t/m 17:00 uur avond op aanvraag en vrijdag van 9:00 t/m 17:00 uur

14 + 13 =

Behandeling aan huis is mogelijk mits de ruimte groot genoeg en rookvrij is. Er wordt als extra kilometervergoeding in rekening gebracht.

Bedrijfsgegevens:
KvK nummer: 54187117
Btw nummer: NL001860863B35
Lid van FAGT en RBCZ

Route beschrijving 

Natuurlijk-reflex zit aan een voetpad in de wijk Rustemburg in Amersfoort. Dus u moet een stukje lopen vanaf de diverse parkeerplaatsen. Rondom het pad zijn diverse parkeerplaatsen zoals aan de Bevrijdingsweg, Dominee Rijperstraat (achter) en Schrijvershof.

Komt je van de snelweg dan moet je afslag 8 hebben van de A28. Ook kunt je met de buslijn 6 halte Reintendreef uitstappen en dan 2 min. Lopen.

De praktijk is in een woonhuis op de 1e etage.  Dit huis is te herkennen aan de rode deur en kozijnen gecombineerd met donkerbruin.

 

Bent je slecht ter been en lukt het je niet om naar de praktijk te komen dan kunt je een ambulante afspraak maken. Dan komt de therapeut aan huis.

Voorwaarde:

  • In de ruimte waar de therapeut kan werken mag er nooit gerookt zijn.
  • De ruimte moet schoon en goed bereikbaar zijn.
  • De ruimte moet goed ventileer baar zijn.
  • De therapeut masseert je terwijl je in een luie stoel met voetensteun ligt of als je op bed ligt. Of er moet ruimte zijn voor de massagetafel van de therapeut.
  • Er komt wel een vergoeding per kilometer bij. (Dit zijn de van en naar de praktijk kilometers) max. 15 kilometer.

Wat te doen bij een eventuele bezwaar of geschil van de behandeling of therapeut.

Bij eventuele bezwaar of geschil van de behandeling of therapeut graag eerst een berichtje naar de therapeut. Deze zal dan met u contact opnemen om hier over te praten. Mocht de therapeut en u er niet samen uit komen kunt u terecht bij https://www.fagt.org/client-en-student/wkkgz-klachtbemiddeling-geschillencommissie

Hier ziet u een stappenplan wie u kan benaderen voor uw bezwaar/geschil. De therapeut zal u daar naar verwijzen mocht het van toepassing zijn.